Over mij

Mijn foto
In 2015 voor de 4e keer ingeschreven voor de Nijmeegse Vierdaagse. Daarvoor en daarna zullen ook diverse tochten gelopen worden.

donderdag 2 mei 2013

Nog 75 dagen..

..en de Nijmeegse Vierdaagse staat op het punt te beginnen. Nog veel tijd om te trainen dus. Afgelopen 2,5 maand alweer 130 kilometer in de benen zitten, met als hoogtepunt de Bloesemtocht op 20 april jongstlede. De trainingen gaan bijzonder goed, tenminste, vergeleken met vorig jaar.. ;-)

Nu de 4daagse steeds dichter bijkomt wordt het tijd om te beginnen met het zoeken naar sponsoren. Zoals ik al in een eerder blog vermeldde, zal ik dit jaar geld proberen op te halen voor het goede doel. Het doel is straatkinderen in Roemenie. In m'n vorige blog kun je een aantal foto's zien, want ik ben er met eigen ogen wezen kijken. Veel armoede, wat in onze westerse landen vaak ondenkbaar is. Des te meer reden om eens een steentje bij te dragen, en daarom des te meer reden om vol goede moed richting de Nijmeegse Vierdaagse te gaan. Mocht je dit lezen en ook een centje willen bijdragen, dan kan dat altijd! Je kunt per kilometer betalen die ik loop tijdens de 4daagse (totaal 200km), of per dag, of een totaalbedrag geven als ik de 4 dagen uitloop, of een vrije gift. Je kunt daarvoor contact met me opnemen via corneginkel@gmail.com. In overleg kan het bedrag ook altijd overgemaakt worden. Dit zal dan direct op de rekening zijn van het goede doel. Wil je nog meer lezen over dit doel, bekijk dan even mijn vorige blogs!

Om even mee af te sluiten: naast de Nijmeegse Vierdaagse heb ik nog een andere uitdaging (aangenomen). Bij gezondheid is het de bedoeling dat ik tevens de omloop op Flakkee ga lopen. Deze is 110 kilometer. Gelukkig ben ik niet de enige gek, want er zijn er meer met wie ik meeloop. Het zal zwaar zijn, maar voorlopig is het nog ver weg. Overigens gaat dit buiten de sponsoring om (verboden).

Tot wandels ;-)
Corné

Geen opmerkingen:

Een reactie posten